Lucie Vondráčková u vytržení: Radost nezná mezí!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 9:24 | Aktualizováno: 14. února 2020 13:51

Nikdo nepochybuje, že Lucie Vondráčková dává do natáčení všechno, je však nutné uznat, že některé její kanadské filmy se opravdu nepovedly. Když ale vaši práci někdo ocení, je to vždy velký důvod k radosti!

Pár dní nazpět vás stars24.cz informoval, že Lucie Vondráčková natáčí v Kanadě, kde prožila několik let života, další film. Asi není možné zapomenout na přitroublou komedii Perfect Kiss (Dokonalý polibek), kterou sepsuli kritici i běžní diváci. Teď to ale vypadá, že se snad blýská na lepší časy.

„Muchas gracias.“ Těmito slovy ve španělštině okomentovala oblíbená herečka a zpěvačka zprávu o úspěchu jednoho z filmů, který natočila v zámoří. Dvojnásobná maminka byla u vytržení, protože šlo přímo o ocenění její práce.

„S velkou radostí oznamujeme vítězství Lucie Vondráčkové, hlavní představitelky v našem filmu Beyond Her Lens, na festivalu Festival Cinematográfico de Mérida v Mexiku! Lucka vyhrála v kategorii nejlepší herečka. Festival se konal minulý víkend ve městě Mérida, Yucatán. Za celý náš tým jí moc gratulujeme!“ stojí ve zprávě, kterou sdílela na instagramu.

Dvojnásobné mamince to určitě dodalo novou energii, která se bude hodit. V Česku se totiž právě vrací k divadelnímu herectví. Příští měsíc bude mít v La fabrice premiéru její nová hra s přiléhavým názvem Začátek. Pro Lucii to totiž je tak trochu nový začátek.

Témata: Lucie Vondráčková