Víťa Starý z Mandrage: Tenkrát ho naposledy viděli! Byl na tom…

Skupina Mandrage ukončovala své 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 8:50 | Aktualizováno: 14. února 2020 11:56

Kapelu Mandrage čeká ústup ze slávy kvůli problémům zpěváka Víti Starého, který kamarády zklamal a odřekl účast na posledním koncertě. Kdy ho viděli naposledy? Jeden z členů formace to prozradil.

Zítra to bude už čtrnáct dní, co populární tuzemská kapela Mandrage odehrála zatím poslední koncert bez jednoho ze stěžejních členů. Zpěvák Vít Starý si podle kolegů prochází těžším obdobím, v médiích se hojně spekuluje o jeho závislosti na návykových látkách.

V posledních dnech kolovala zpráva, že měl údajně nastoupit na léčení. To ale popřel kytarista úspěšné formace, která má na svědomí několik velkých hitovek. „Lži, výmysly, domněnky,“ tvrdí Pepa Bolan.

Další z členů kapely popsal poslední setkání s frontmanem. „My jsme se vlastně viděli na zkoušce před čtrnácti dny, kde jsme naprosto bez problému zkoušeli s úsměvem, řekli jsme si pár příběhů z Vánoc, z našich životů,“ popsal webu tn.cz baskytarista Michal Faitl.

Pak už je to ohraná písnička, kterou jsme slyšeli několikrát. Víťa napsal kapele „esemesku“, že chce turné zrušit. Zbylí členové Mandrage však nechtěli fanoušky zcela zklamat, a tak se rozhodli uspořádat koncert ve Foru Karlín, kde Starého nahradili nejrůznější hosté.

Témata: skupina Mandrage