Dominika Gottová zavelela, BUDE ROZVOD! Zasahují finské úřady!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 8:23 | Aktualizováno: 15. února 2020 19:32

Dominika Gottová na konci loňského roku opustila manžela a z Finska se vrátila domů. Timo Tolkki za ní ovšem přijel do Česka a nechtěl se jí vzdát. Dcera legendárního zpěváka ale na rozvodu trvá, a tak museli zasáhnout finské úřady.

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, Timo Tolkki definitivně rezignoval na snahu přesvědčit svou manželku, aby mu dala ještě jednu šanci. Dominika Gottová trvá na rozvodu a pustila se do toho opravdu zhurta. Dokonce požádala o pomoc finské úřady!

Obrátila se na ně kvůli manželovým dluhům, které podle informací webu blesk.cz dosahují výše až dva miliony korun. Finský hudebník škodu napáchal v posledních letech, kdy v jejich domácnosti vydělávala prakticky jen nejstarší dcera Karla Gotta (†80).

Dominika se proto telefonicky obrátila na finské velvyslanectví. „Rozvodové papíry mám, ale nechci udělat žádnou chybu, proto jsem požádala úředníky o pomoc, aby vše sedělo,“ vysvětlila výše uvedenému webu.

Všechno však stále záleží na ochotě metalového hudebníka podepsat rozvodové papíry. On sám prý o iniciativě manželky ví. „Jsem s tím smířený, ale jsem rád, že můžeme s Domi být kamarádi. Moc jí v jejím novém životě fandím,“ řekl webu.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki