Agáta Prachařová po rozchodu: Blbec! Konečně si toho všiml!

Agáta Prachařová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 15:42

Agáta Prachařová tento týden po několikadenním zatloukání potvrdila rozchod s novým přítelem Zdeňkem. Na sociální síti pak dala průchod emocím. Kdo je podle ní blbec?

Agáta Prachařová v poslední době nemá na chlapy štěstí. Během pouhých pár dní potvrdila médiím rozvod s manželem Jakubem Prachařem i rozchod s novým přítelem Zdeňkem. Zlost si ale podle instagramového profilu vylila úplně na něčem jiném.

Včera tam zveřejnila příspěvek s několika fotografiemi z přírody a v doprovodném komentáři použila jedno ostřejší slovíčko na cizí adresu. „Hurá! Konečně si toho ten blbej telefon všimnul, že mám svatozář… sice menší, ale je tam,“ napsala dvojnásobná maminka.

Zatímco Jakubovi by nejspíš mělo leccos za zlé, podnikateli, s nímž se po návratu ze společné dovolené rozešla, nic nevyčítala. „On byl nesmírně hodný ke mně i mým dvěma dětem, ale bohužel to nestačilo,“ prozradila webu blesk.cz.

„Jako máma, což jsem v první řadě, nemám tolik volného času, kolik bych na vybudování fungujícího vztahu potřebovala, a tak mi nezbylo, než ten se Zdeňkem ukončit,“ vysvětlila Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová