Tolkkiho dcera se hlásí o slovo: Timo a Dominika? TAKHLE TO JE!

Tolkkiho dcera Nina 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 12:32

Timo Tolkki se tento týden smířil s tím, že už o něj manželka Dominika Gottová prostě a jednoduše nestojí. Během pobytu se ji snažil přesvědčit marně, akorát proti sobě poštval další lidi. Co na jím vynaložené úsilí říká dcera Nina?

Timo Tolkki před časem uvedl, že by si přál, aby za ním do Prahy přijela dcera Nina. Dokonce o ní tvrdil, že se s Dominikou mají rády, zatímco s biologickou matkou má prý problémy. Pak ale prosáklo, že Gottová vnímá vztah s ní úplně jinak.

„Dominika už ji nechce ani vidět, myslí si o ní, že je líná a chce se jen flákat a žít na úkor ostatních. Je jí 31 a pracovala jen pár měsíců, zatímco ona měla svého času i dvě zaměstnání,“ nechal se slyšet zdroj blízký nejstarší dceři legendárního zpěváka. Dcera nakonec pravdivost slov vlastního otce také popřela.

Nina si všímá, že její tatínek si v Česku moc velkou oblibu nezískal. Podle ní mají lidé na celou záležitost špatný úhel pohledu. „Můj táta že je ten špatný? Dominika je ta, která ho opustila a nechala v Helsinkách samotného,“ řekla extra.cz.

Tolkkiho dcera vysvětlila, co je záměrem jejího otce. „Táta se chce jen kamarádit a být s ní v kontaktu. Ještě aby ne, když byli tak dlouho manželé. Tak proč každý říká, že dělá špatné věci?“ dodala.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová