Ewa Farna pod tlakem: Nezbytně nutná operace?!

Ewa Farna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 11:55

Ewa Farna má mimořádně úspěšnou pěveckou kariéru, patří ke hvězdám české i polské hudební scény. Už v začátcích se ale ocitla pod nevídaným tlakem. Prý na ní tlačili, aby podstoupila „nezbytně nutnou“ operaci.

Ewa Farna je teď v první řadě hrdou maminkou, nezanevřela však ani na zpívání, ostatně na pódia se vrátila velice brzy po porodu. Dnes už si vesměs vše, co se týká hudby, zařizuje sama s týmem svých lidí, byly ale doby, kdy se o ní starali jiní. V proslovu na akci TEDxPragueWomen ale přiznala, že na ní měli neobvyklé požadavky.

„Bylo mi patnáct let, byla jsem se svým producentem na koncertě, ten se na mě podíval a řekl: Všechno dobrý, ale ten tvůj nos musíme operovat. Ten máš po tátovi a nehodí se nám,“ popsala absurdně znějící výchozí situaci.

Jak to tenkrát zpěvačka vyřešila? „Já jsem se smála a jsem za to ráda. Ten smích byl důsledkem mého sebevědomí. Neřekla jsem si, že bych měla jít na operaci, když chci být úspěšná, nebo že mě lidi nebudou poslouchat, když budu mít takhle debilní nos. Naštěstí jsem se rozhodla si ho nechat a navíc jsem ušetřila,“ prozradila.

Konkrétně mělo jít s největší pravděpodobností o producenta Leška Wronku, s nímž se v dobrém rozešla před 4 lety. Možná i proto zněla jeho reakce následovně. „Omlouvám se, ale nemám čas na blbosti,“ řekl webu expres.cz.

Témata: Ewa Farna