Timo ponese příjmení GOTT? Tolkki promluvil o šokujícím nápadu!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 10:01

Timo Tolkki nepřestává udivovat pozůstalé po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi. Finský hudebník otevřeně promluvil o šokujícím nápadu, který mu projel hlavou. Přejmenuje se na Gotta?

O provázanosti Tima Tolkkiho s rodinou legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) už snad ví každý Čech. Právoplatnou manželkou finského hudebníka je nadále Dominika Gottová, ačkoliv on se tento týden vzdal naděje, že by jí ještě rozmluvil rozvod. On sám tvrdí, že si rozuměl i s Mistrem.

Naposledy to připomněl v souvislosti s tím, že na něj lidé v metru zírají, jako by mu říkali, ať odsud vypadne. „Myslím, že to je celé jen o Karlovi. Já to ale nechápu a je to divné, protože já s Karlem nikdy neměl žádný problém. Byl na mě velmi milý už od samého začátku, nikdy jsme se nehádali,“ nechal se slyšet.

Teď Timo tvrdí šokující věc, prý chtěl nosit slavné příjmení. „Když jsem si bral Dominiku za ženu, chtěl jsem začít používat jméno Gott. Chtěl jsem se jmenovat Timo Tolkki Gott. Přemýšlel jsem o tom opravdu vážně. Tehdy to bylo v kurzu. Ve Finsku je normální, že si muži berou jméno své ženy a mají dvě příjmení,“ svěřil se webu expres.cz.

Tolkki tehdy s nápadem narazil u manželky. „Byla proti,“ prozradil s tím, že to nebyl jediný důvod. „Jsem metalista a Timo Tolkki je pro metal vhodnější jméno. Je více úderné,“ dodal.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová