Dominika Gottová skládá zbraně? Režisérce dokumentu poslala jasný vzkaz!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 8:50

Dominika Gottová zase jednou vzbudila rozruch, když odmítla souhlasit s použitím některých záběrů v dokumentu o tátovi. Nejstarší dcera Karla Gotta se nehodlá vzdát bez boje. Režisérce filmu poslala jasný vzkaz.

Kolem připravovaného dokumentu o Karlu Gottovi (†80) se v posledních dnech dějí zajímavé věci. Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová deklarovala, že odmítá dát souhlas s použitím záběrů, na kterých se objevuje a které vznikly při letním rodinném setkání na Bertramce. Řekla to sice médiím, zodpovědným lidem však nikoliv.

„Dominika o svém záměru neúčinkovat v dokumentárním filmu o Karlu Gottovi neinformovala ani Ivanu Gottovou, ani režisérku Olgu Špátovou. Nejdřív si počkáme na osobní reakci Dominiky. Až potom k celé věci zaujmeme postoj,“ nechala se slyšet mluvčí Aneta Stolzová.

Teď se zdá, že už k celé záležitosti postoj zaujali. Natočeného materiálu se nechtějí vzdát bez boje, proto se podle informací webu blesk.cz chce režisérka dokumentu s nejstarší dcerou legendárního zpěváka setkat.

Dominika Gottová s reakcí dlouho neotálela. Jednání „na domácí půdě“ se podle svých slov nebrání. „Všichni vědí, kde pracuji. Může sem přijít,“ vzkázala prostřednictvím zmíněného webu.

Témata: Dominika Gottová Olga Špátová