Eva Pilarová v nemocnici: Zasáhlo to CELÉ TĚLO!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 8:22 | Aktualizováno: 14. února 2020 9:25

Evu Pilarovou zase zradilo zdraví. Od poslední hospitalizace uběhlo jen pár týdnů a legendární zpěvačka je opět v nemocnici. Diagnóza zní na první pohled hrozně, problém postihl celé tělo.

Osud s ní v poslední době nemá slitování. Jak vás stars24.cz informoval už včera, Eva Pilarová skončila pár týdnů po poslední hospitalizaci opět ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze. Co jí je tentokrát?

Podle dostupných informací leží na klinice nefrologie, což je odvětví zabývající se diagnózou a léčbou ledvin. Údajně je upoutána lůžko, protože kvůli otokům nohou nemůže chodit ani sedět. Web super.cz uvádí, že za to může zánět v těle.

Legendární zpěvačku naposledy trápily přetrvávající zdravotní potíže zhruba před měsícem. Zkraje ledna bylo oznámeno, že se nezúčastní Česko-Slovenského plesu v Obecním domě. Tehdy skončila na kapačkách, podle slov manžela Jana Kolomazníka byla po lécích na ledviny nejspíš dehydratovaná.

V tomto týdnu si zase Pilarová nemohla převzít Cenu města Brna za rok 2019, která jí byla udělena. Ocenění za ní v jihomoravské metropoli, odkud několikanásobná Slavice pochází, převzala její sestřenice Helena Štefanová.

Témata: Eva Pilarová