Karel Gott (†80) ROK POTÉ: Vzkaz je jasný, jeho odkaz žije dál!

Karel Gott 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 18:51

12. února 2019 někteří Češi poprvé truchlili kvůli údajné smrti Karla Gotta, která se ovšem nepotvrdila. Po roce je jasné, že jeho odkaz žije dál i po jeho říjnovém odchodu. Dnes došlo k velkému oznámení.

Na den přesně před rokem bylo Česko v šoku. Po internetu kolovala zpráva o úmrtí zpěváka Karla Gotta (†80), která se brzy ukázala být nepravdivá. Zato na začátku října už prostor pro opravu nebyl. Mnohonásobný Slavík opravdu odešel.

Jak vás stars24.cz dnes informoval, Ivana Gottová na webových stránkách oficiálně potvrdila konání prosincového vzpomínkového koncertu v pražské O2 aréně. Splní tak jedno z posledních přání zesnulého manžela.

Chce se skoro věřit, že vdova nevybrala dnešní datum pro velké oznámení náhodou. Rok poté, co jejího muže někdo pohřbil zaživa, se rozhodla dát jasně najevo, že jeho odkaz žije dál. Pár dní před Vánocemi se o tom všichni přesvědčíme, protože bude jistě vyprodáno.

Pokud u toho nechcete chybět, nastavte si o víkendu správně hodinky. Vstupenky se totiž začínají prodávat už v sobotu 15. února v prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal, přesně deset měsíců před koncertem.

Témata: Karel Gott