Patrik Hezucký slaví 50: Dárek od Leoše za statisíce!

Patrik Hezucký slaví narozeniny 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 16:09 | Aktualizováno: 12. února 2020 19:38

Populární moderátor Patrik Hezucký dnes slaví kulatiny. Novopečenému otci je padesát let, což pochopitelně neuniklo jeho kolegům v čele s Leošem Marešem, který dal parťákovi opravdu hodnotný dárek.

Patrik Hezucký dnes slaví padesátiny, kterým předcházela možná ty vůbec nejzajímavější měsíce jeho života. Oblíbený moderátor Evropy 2 by skoro ani nepotřeboval žádné dárky, kolegové a kamarádi na něj ale samozřejmě nezapomněli, což dokumentuje fotka na jeho instagramovém profilu.

"Děkuju svým kolegům za všechno, co jsme spolu zatím prožili," napsal k fotografii, na které prostě nemůže chybět jeho dlouholetý parťák z rádia Leoš Mareš. Právě ten Patrika obdaroval opravdu cenným darem.

Podle webu blesk.cz dal Hezuckému hodinky od světoznámé firmy Rolex v hodnotě přes 300 tisíc korun. Nejhodnotnější dárek má však moderátor doma už zhruba měsíc a půl, protože si ho nadělil už k Vánocům.

20. prosince se totiž jemu a jeho manželce Nikole narodil vytoužený syn Oliver, se kterým teď tráví spoustu času. Již v květnu se navíc pár měsíců před padesátkou konečně oženil.

Témata: Patrik Hezucký Leoš Mareš