Lucie Vondráčková vyhlíží nový začátek: Už brzy...

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 15:32

Lucie Vondráčková se do Česka vracela s vidinou, že bude mít zase víc času na práci, ať už máme na mysli hudbu či herectví. Její fanoušci se už brzy dočkají další velké novinky.

Lucie Vondráčková se vrátila do Česka loni v červnu a profesně se tu zatím výhradně věnovala hudbě, když vydala několik nových písniček. Slibovala ale i návrat k divadlu. „Vlastně se teď do toho divadla vracím, myslím si, že nastal čas,“ nechala se v září slyšet v pořadu Blízká setkání.

Jak už vás stars24.cz informoval, comeback na jeviště se blíží. Na webových stránkách divadla La fabrika už se objevila pozvánka na hru Začátek s datem premiéry 23. března. Není tedy divu, že už probíhají zkoušky, o kterých herečka a zpěvačka poctivě informuje na sociální síti.

Dnes na facebookovém profilu zveřejnila dvojici fotek s následujícím komentářem: „Zkoušení… Začátek… Divadlo… Už brzy.“ Své fanoušky tím pochopitelně navnadila a hned se dočkala několika reakcí.

„Tak ať se daří a přeji hodně diváků,“ napsala jí jedna z věrných fanynek, zatímco jiná dáma už informovala o tom, že má zakoupené lístky. „Z toho strach nemám, Lucie. Od premiéry po derniéru, TOP každý vystoupení,“ konstatoval zase jeden muž. Vypadá to, že představení má zaděláno na úspěch.

Témata: Lucie Vondráčková