Workoholička Kopřivová: Nemá čas ani na…!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 13:10

Veronika Kopřivová už se nemůže spoléhat na příjmy Jaromíra Jágra, ale jen sama na sebe. Modelka si to podle všeho dobře uvědomuje. Někdy ovšem působí dojmem, jako by z ní byla workoholička.

Možná jste si na sociálních sítích všimli, že se Veronika Kopřivová od rozchodu s Jaromírem Jágrem změnila. Mnohdy to působí dojmem, že se z ní stala workoholička. Vždyť také přišla o jistotu, že se o ní bude mít kdo postarat, pokud se jejímu byznysu nebude dařit.

Vypadá ovšem, že podnikání vzkvétá, za což je modelka bezpochyby ráda. Přiznává ale, že pak nemá moc času na odpočinek. „Dnes jsem si užila první letošní doslova nic nedělání, nákup a vaření se snad nepočítá. Domácí pohoda, jídlo, filmy, odpoledne jsem si dala i dvacet, a krátká procházka,“ napsala o víkendu na instagramu.

I tehdy z ní ale na závěr promluvila workoholička. „Přiznávám, že mám trochu výčitky, takže otvírám noťas a jdu řešit práci,“ svěřila se fanouškům. Už předtím dokonce přiznala, že nemá čas na některé oblíbené činnosti.

„Vim, že jste teď byli zvykli na lepší fotky, ale aktuálně lepší nemám. Co jsem se vrátila do ČR nebyla příležitost de fotit a něco sem přidat, tak aspoň takhle domácí,“ připomněla lidem nedávnou dovolenou na Floridě, odkud posílala domů smyslné fotografie.

Témata: Veronika Kopřivová