POTVRZENO! Karel Gott se dočkal, splnili mu poslední přání!

POTVRZENO! Karel Gott se dočkal, splnili mu poslední přání! 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 11:05

Velkolepý vzpomínkový koncert na počest zesnulého Karla Gotta má potvrzené datum a místo konání. Ivana Gottová dnes veškeré detaily zveřejnila na webových stránkách zpěváka.

Stalo se to, na co dlouho všichni čekali. Na oficiálních webových stránkách v říjnu zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) se dnes objevilo oznámení o velkolepé rozlučce, která se odehraje jen pár dní před Vánocemi.

Největší hvězdy české a slovenské populární hudby se společně sejdou na pódiu pražské O2 areny, kde se 15. prosince 2020 od 19 hodin uskuteční velký vzpomínkový koncert s názvem Pocta Karlu Gottovi. Zazní nejznámější a nejúspěšnější písně našeho fenomenálního zpěváka, a to za doprovodu Bandu Pavla Větrovce.

„Manžel si ještě za svého života uvědomoval, že koncert na jeho památku by pro jeho příznivce měl být uspořádán. Chtěl, aby organizátorem koncertu byla agentura Karel Gott Agency a sdělil svému nejbližšímu teamu i velmi konkrétní představu podoby koncertu. Budeme se snažit jeho přání naplnit,“ řekla k tomu na webu Ivana Gottová.

Prodej vstupenek bude zahájen v sobotu 15. února v prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal. V rámci koncertu bude předán šek, který převezme přední český onkolog, prof. MUDr. Marek Trněný, CSc., který o legendárního zpěváka pečoval.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová