Dominika Gottová nebude v dokumentu? Hodila to na tátu!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 8:24

Dominika Gottová si v posledních dnech postavila hlavu a znovu odmítá, aby se objevila v připravovaném dokumentu o svém zesnulém otci Karlu Gottovi. Dokonce to na něj celé tak trochu hodila.

Náplní posledních měsíců života Karla Gotta (†80) bylo natáčení dokumentu s Olgou Špátovou. Nakonec se podařilo pořídit i vytoužené záběry, na kterých je s dvěma staršími dcerami. Jenže jedna z nich teď celou záležitost sabotuje.

Jak vás stars24.cz informoval, Dominika Gottová odmítla dát souhlas se zařazením záběrů, na kterých se objevuje. Zčásti to zdůvodnila svým tehdejším vzhledem, částečně to ovšem „hodila“ na zesnulého otce.

„Styděla jsem se za sebe a nechci, aby ty záběry někdo viděl! Tatínkovi jsem sice dala slib, že v dokumentu vystoupím, ale on nebyl šťastný z toho, jak vypadám. Proto jsem tu smlouvu o zveřejnění záběrů nepodepsala,“ řekla Blesku.

Jak uvádí web super.cz, ještě přece jen existuje šance, že se nejstarší dcera ve filmu objeví. S režisérkou Špátovou totiž mají domluvenou schůzku. Vystřižení scén s Dominikou by totiž znamenalo, že v dokumentu bude chybět i mladší Lucie.

Témata: Dominika Gottová