Dominika Gottová a Timo? Konečně důvod k radosti!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 19:55 | Aktualizováno: 12. února 2020 10:42

Kdo rezignuje jako první? Lidem bylo jasné, že dříve či později jeden z dvojice Dominika Gottová a Timo Tolkki tomu druhému ustoupí. Stalo se...

Timo Tolkki přijel po Novém roce do Prahy s jasným záměrem – přemluvit manželku, aby mu dala ještě jednu šanci. Dominika Gottová ale jen těžce nese jeho přítomnost v Česku. Po poslední schůzce s finským hudebníkem dopadla velice špatně. 

Jak vás stars24.cz informoval, Mistrova nejstarší dcera se nervově zhroutila. Nedostavila se na domluvené prohlídky bytů, protože po setkání s Timem vůbec neodjela z Mníšku pod Brdy. Nejen že zrušila svůj naplánovaný program, údajně jí bylo dokonce tak zle, že vůbec nevyšla z domu.

Možná i proto hodlá Timo veškerou snahu získat zpátky její srdce vzdát. „Myslím, že mezi mnou a Domi je už úplný konec. Nemůžu ji nutit, aby se mnou byla. Musím se naučit žít život bez ní,“ řekl serveru expres.cz.

Tolkki má navíc v těchto dnech zase jednou co vysvětlovat, protože se na internetu se přihlásila žena, se kterou měl prý strávit noc. On ale kategoricky odmítá, že by k něčemu takovému došlo. Někdo se ho asi snaží poškodit.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki