Jaromír Jágr oznámil zajímavou novinu: Velký den se blíží!

Jaromír Jágr 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 17:55 | Aktualizováno: 12. února 2020 8:52

Už loni se nejen hokejoví fanoušci dozvěděli, že Jaromír Jágr pracuje na zajímavé show, na které se chce říct prakticky všechno o sobě a svém životě. Tento velký den se pomalu blíží, a tak není divu, že Jágr odtajnil další detaily.

Jaromír Jágr se už dávno nevěnuje jen hokeji a věcem kolem něj, stále častěji fušuje i do jiných aktivit. Několikrát se účastnil živých vysílání na sociální síti, kde mluvil o nejrůznějších záležitostech. Nejspíš i to jej inspirovalo k akci, o které vás stars24.cz informoval už v listopadu minulého roku.

10. června letošního roku bude v pražském Foru Karlín hlavní hvězdou Noci s legendou, kde bude lidem dvě a půl hodiny vyprávět o svém životě. O čtyři dny později pak s pořadem zavítá i na Slovensko do Bratislavy.

U nás i u východních sousedů bude mít hosty z hudební scény. V Praze vystoupí Richard Krajčo. Kdo vystoupí ve slovenském hlavním městě? “Jeden z hostů i Peter Nagy. Těšíme se na Vás,” uvedl Jágr na instagramu.

Večery bude analogicky k hokejovému zápasu rozděleny na tři třetiny Jágrova povídání, prodloužení a nájezdy. O přestávkách budou následovat právě hudební vystoupení. Fanoušci se mají na co těšit.

Témata: Jaromír Jágr Peter Nagy