Co by řekla Věra Špinarová? Syn prodává její dům za miliony!

Věra Špinarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 16:10

Věra Špinarová tu po sobě zanechala majetek, který zdědil její syn. Mimo jiné šlo o její dům, který mu však podle jeho slov přidělal spíš starosti. Adam Pavlík se proto rozhodl nemovitost za miliony prodat.

Zhruba za měsíc a půl to budou tři roky, co zemřela Věra Špinarová (†65). 22. března jí během koncertu v Čáslavi postihly náhlé zdravotní potíže, kterým o čtyři dny později podlehla v motolské nemocnici v Praze, daleko od domova.

Ten měla v obci Pohořílky u Fulneku, kde proměnila zdejší ruinu v luxusní vilu, která po její smrti připadla synovi Adamovi. Teď je ale za sedm milionů na prodej. „Těch důvodů bylo víc, ale hlavně jsme kvůli tomu s manželkou v podstatě museli žít život každý sólo,“ vysvětlil Pavlík deníku Aha!.

„Vůbec jsme se neviděli. Buď tam byl jeden, nebo druhý. To samé dcera, která mi vyrostla před očima a vídal jsem ji kvůli tomu míň, než jsem chtěl,“ vysvětlil hudebník, proč učinili toto těžké rozhodnutí.

„Všechno se to sesumírovalo. Takže jsem se rozhodl, že postavím barák kousek od Ostravy a tenhle prodám. Pro nás je to složité kvůli času a znamená to hodně starostí navíc. Hlavně budeme žít jako normální rodina a ne každý někde jinde,“ dodal syn zpěvačky.

Témata: Věra Špinarová