Lucie Bílá s novým účesem… Výraz přítele Radka mluví za vše!

Radek Filipi a Lucie Bílá 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 15:30 | Aktualizováno: 13. února 2020 8:51

Lucie Bílá před pár dny radikálně změnila účes, když si výrazně zkrátila vlasy. Názory na něj se různí, zpěvačku ale nejvíc zajímalo hodnocení z úst přítele Radka. Tenhle výraz jako by hovořil za vše.

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Bílá o víkendu šokovala novým účesem, řadu fanoušků překvapila velice nepříjemně. Osobně jí ovšem zajímal především názor jejího přítele Radka Filipiho, který Slavici nezklamal.

„Jste tu sama, slečno? Že bych se tak jako pokoukal. Ty vole, jako hodně dobrý...,“ nechal se slyšet v tzv. příběhu na instagramu. Někdo možná změnu vizáže nezaznamenal a všiml si až aktuální fotografie na profilu Bílé. Tam se přitom svalovec vedle ní tváří dost kysele.

Tentokrát ovšem o vlasy nejde, což je naprosto patrné z komentáře, kterým zpěvačka snímek doprovodila. „Kafe bez cukru ne…,“ píše Lucie, která se před časem pustila do podnikání s tímto oblíbeným nápojem.

„Koncerty, natáčení, vystoupení… Takový je můj život, který miluji! Ale miluji i chvíle klidu, kdy procházím ještě prázdným divadlem, jen tak se šálkem své oblíbené kávy a z magické atmosféry nabírám energii, kterou pak z jeviště již v záři reflektorů posílám dál,“ vysvětluje Bílá na webu LB Coffee.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi