Karel Gott: Před rokem ho POHŘBILI ZAŽIVA!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. února 2020 13:52

Slavný zpěvák Karel Gott zemřel loni na podzim. Rok ale uplynul od chvíle, kdy se kolem jeho smrti strhl na internetu poprask. Tedy alespoň kolem falešné zprávy, kterou vypustila jistá herečka.

Přesně před rokem totiž internet křižovaly informace o tom, že Gott zemřel. Tehdy byl zpěvák ještě naživu, i když nikdo nevěděl, jak vážně na tom po zdravotní stránce je.

Přesto se na internetu objevila informace o tom, že zemřel. Ta nabrala takovou sílu, že se k ní vyjádřila i řada známých osobností a nakonec musel zasáhnout i sám Gott. Ten tehdy ujistil fanoušky, že žije.

Poté, co Gott všechny ujistil, že ještě není na pravdě boží, se začali Češi zajímat, kdo a proč tuto dezinformaci vlastně vypustil! A údajný pachatel se nakonec přihlásil sám. Tedy přesněji řečeno sama!

"Musím se všem omluvit a stydím se...Můj ex P.S mi dal zaručenou informaci o smrti Karla Gotta (že to má z první ruky od jeho zdravotní sestry), mimochodem můj nejoblíbenější zpěvák," omluvila se tehdy Silvie Řeháková, herečka z filmů pro dospělé, která se v minulosti neúspěšně pokoušela dostat do reality show Vyvolení!

Blondýnka tvrdí, že v ní začalo hlodat svědomí. "Rozhodla jsem se k tomu postavit čelem, že jsem opravdu pitomá, že jsem věřila a sdílela takový nesmysl! MRZÍ MĚ TO!" tvrdila Silvie, která v minulosti plnila stránky bulváru.

Sama Silvie ale nepovažovala falešnou zprávu za takovou tragédii. "A víme jak to je, teď se dožije vysokého věku, což je plus!" uvedla.Půl roku na to Gott zemřel. 

Témata: Karel Gott