Agáta Prachařová ostře: Rozvod bude! Jakub si bere dceru...

Agáta Prachařová s Jakubem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 13:44

Agátě Prachařové se loni rozpadlo manželství s hercem a moderátorem Jakubem, rozvod ale stále nedotáhli. Modelka a moderátorka uvedla na pravou míru, jak to s ním vypadá. Prozradila také, jak se s manželem střídají v péči o dceru.

V posledních dnech se řešilo, zdali nový vztah Agáty Prachařové s podnikatelem Zdeňkem neskončil krachem, podobně jako to bylo v případě manželství s Jakubem Prachařem. To se sice rozpadlo již před mnoha měsíci, na papíře ale stále trvá.

Dvojnásobná maminka nyní přiznala, že v některých ohledech jim to s manželem funguje lépe než kdykoliv předtím. „Hodně se změnilo od doby, co nejsme spolu. Jakub se stará o dceru skvěle, pravidelně si ji bere a myslím, že to, co v tomhle ohledu nefungovalo, teď funguje skvěle,“ řekla webu extra.cz.

Prachař to ale nedělá proto, aby manželství zachránil. „S rozvodem oba počítáme. Jsem ráda, že i když nám manželství nevyšlo podle představ, umíme se jako dospělí lidé na všem slušně domluvit,“ konstatuje dcera herečky Veroniky Žilkové.

Podobně si Agáta chválí i přístup druhého expartnera, který je otcem syna Kryšpína. „S Jakubem jsme zodpovědní rodiče a myslím, že i když nejsme spolu, dokážeme si ve všem vyjít vstříc. V tomhle jsem na něj pořád pyšná, stejně jako na otce Kryšpína Mirka,“ dodala Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař