ŠOK: Martin Zounar tajil SMRT!

Martin Zounar na poslední klapce seriálu Vyprávěj 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. února 2020 12:54 | Aktualizováno: 12. února 2020 14:55

Oblíbený herec Martin Zounar přišel o svou maminku. Její smrt několik měsíců tajil a svěřil se až nyní!

Herec prochází jedním těžkým obdobím za druhým. Poté, co porazil problémy s alkoholem, se musel potýkat se smrtí své maminky. Lékařka Marta Zounarová (†77) zemřela před několika měsíci.

Herec to ale poprvé přiznal až nyní, a to pro Český rozhlas. "Já jsem zůstal sám, i když mám rodinu. Nemám maminku ani tátu, což je taky samota. To telefonní číslo už dnes nikdo nezvedá, na to si musíš zvyknout. Je to maminka, necelý půlrok, takže je to hodně bolavé," uvedl Zounar.

Dodal, že Marta Zounarová celou rodinu držela pohromadě. Zavzpomínal ale i na smrt svého táty, který zemřel v roce 1998. "Když táta odešel, tak jsem každý rok vzal demižon veltlínu, sednul si na hrobeček, dal si dvě skleničky, poseděli jsme, přišli lidi a farář František a nakonec nás tam bylo asi třicet," uvedl.

"Všichni jsme mysleli na tátu a povídali jsme si, jaký Míra byl. Když si to tak vezmu, tak přijde chvíle, kdy si tam sednu, budu tam mít mámu, babičku, tátu a všechny, a zase si pokecáme," uvedl se slzami v očích herec.

Témata: Martin Zounar