Těhotná Berenika Kohoutová: Sama sobě se zprotivila!

Berenika Kohoutová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 13:04

Berenika Kohoutová se už brzy stane maminkou a podle všeho si v tu chvíli dost oddechne. Na sociální síti totiž fanouškům popsala, jak těžce závěr těhotenství nese. Na co se po porodu těší?

Co nevidět zamíří Berenika Kohoutová na porodní sál. Zatímco mnoho nastávajících maminek se ještě těsně před tím nechává fotit, ona to cítí úplně jinak. „Jsem momentálně tak neschopná fotit cokoliv, tím spíš sebe. Dávám sem svýho kluka místo svýho obřího břicha a prsou, neva?“ píše provokativně na instagramu.

„Obdivuju holky a ženy, který jsou ke konci těhotenství schopný oblíct se do něčeho, co vypadá jako opravdový oblečení a nejsou to leginy s dlouhým trikem. Nechápu to, nemám na to energii a vlastně se mi nikomu nechce dokazovat, že jsem hezká. Těším se, až se vrátím ke svý ženskosti,“ přiznala se.

Herečka a zpěvačka také popsala, jak se teď cítí. „Je neuvěřitelný, že v sobě dokážeme nosit život a pak ho přivést na svět. Jo, to mi připadá jako nejvíc ženská věc na světě. Ale nebudu lhát, nepřipadám si teď ani hezká, a už vůbec ne sexy. Těším se do svýho těla!“ svěřila se.

„Těším se na jaro, na výlety bez zátěže v břiše, na voňavý jarní miminko v kočáru, na kafíčka a na trhy! Ale těším se i na velký a klidný objetí svýho muže u porodu. Na jeho dlaně, který mě vždycky uklidněj. Příroda je skvělá a proces těhotenství až do porodu neuvěřitelnej. Nikdy nepřestanu žasnout,“ dojala se na závěr.

Témata: Berenika Kohoutová