Hrdá maminka Ewa Farna: Druhé dítě?

Ewa Farna se svým synem! 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 11:52 | Aktualizováno: 11. února 2020 17:48

Ewa Farna už je několik měsíců maminkou a tuhle novou roli si evidentně užívá. Jelikož sama pochází z poměrně početné rodiny, už se mluví o tom, zdali se Artur dočká sourozence. Existují nějaké náznaky?

Ewa Farna se stala maminkou malého chlapce teprve před několika měsíci, ještě to není ani rok. Každý, kdo ji sleduje např. na sociálních sítích, si jistě všiml toho, jak jí tato role sluší. A protože má sama dva mladší sourozence, nikdo nepochybuje, že i její syn se ho jednou dočká. Někteří lidé se domnívají, že se to může stát velice brzy.

Jako vodítko jim posloužila slova, která zpěvačka použila v proslovu na TEDxPragueWomen, kde nezapomněla připomenout, jak se jí v posledních měsících změnil život. „Jsem teďka čerstvě taky máma a chtěla bych, aby naše děti něco takového v sobě měly a měly se o co opřít,“ řekla o zdravém sebevědomí a sebelásce.

„Aby nejen kolem sebe, ale i v sobě měly spoustu lásky, jistoty a pozitivního přístupu, aby byly schopny zvládat to, co jim život přinese. Třeba i veřejné ponížení na sociálních sítích. Třeba ne celorepublikové jako v mém případě,“ dodala Ewa.

Podle webu extra.cz možná Farna řečmi o dětech v množném čísle naznačovala, že by se její syn Artur mohl brzy dočkat sourozence. Mnohem pravděpodobnější však je, že mluvila o dětech všech lidí, kteří jí naslouchali v sále.

Témata: Ewa Farna