Kartářka Jolanda (†55) zajistila rodinu: Milionové dědictví!

kartářka Jolanda 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 9:24

Před pár týdny nečekaně zemřela známá kartářka a věštkyně Jolanda, kterou po celém Česku proslavila televize. I díky ní se jí podařilo zabezpečit rodinu do budoucna. Na kontě měla údajně miliony korun.

Jsou to už téměř tři týdny, co se rodina naposledy rozloučila s kartářkou a věštkyní Jolandou, kterou proslavilo poměrně chaotické televizní vystoupení, z něhož se stalo populární virální video na YouTube. Kromě slávy ale Věra Nemethová, tak znělo její vlastní jméno, přišla i k penězům.

Kdo viděl její slavný televizní výstup, ten si asi jen těžko umí představit, že jeho ústřední postava si mohla vydělat balík. Její sestra ale naznačuje, že opak je pravdou. Jolanda si na nedostatek finančních prostředků rozhodně nestěžovala, a tak prý byla často terčem závisti ostatních.

„Moje sestra byla zámožná ženská,“ prozradila webu extra.cz Helena Nemethová. „Na to, jak a co věštila a předpovídala, nikdo už nebude mít. Tady ti Romové z Děčína většinou nejsou Olaši jako my a hodně jí záviděli,“ popsala.

„Pořád se starali o mou sestru, kolik měla peněz, jak velké nákupy si vozila taxíkem domů. To nemohli přenést přes srdce. Ale ona na ty peníze dřela, ani na dovolené nejezdila. I kdyby nechala svým dětem dva tři miliony, tak proč ne. Rodina pro ni byla všechno,“ dodala sestra věštkyně.

Témata: kartářka Jolanda