Víťa Starý z Mandrage nastoupil na léčení? Dobrou zprávu střídá špatná!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 8:50 | Aktualizováno: 12. února 2020 17:46

Konečně jedna dobrá zpráva, říkali si minulý týden fanoušci kapely Mandrage, když zaznělo, že zpěvák Vít Starý nastoupil na léčení. Teď ovšem přišlo vystřízlivění. Všechno je prý úplně jinak.

Populární tuzemská kapela Mandrage ukončila činnost po posledním koncertu, který už se navíc odehrál bez zpěváka Víti Starého, jehož osobní problémy konec zapříčinily. Nejčastěji se mluví o jeho závislosti na drogách. Před pár dny všechny šokovala slova jednoho z kolegů, který vlastně přiznal, že problémy frontmana roky nikdo neřešil.

„Všude se to prezentuje, jako by se najednou stala nějaká radikální změna a on najednou nějakým způsobem sešel. Ale tohle není problém posledních dvou měsíců. Je to problém deseti let,“ přiznal kytarista Josef Bolan v rozhovoru pro pořad Život ve hvězdách.

Není divu, že se na něj příznivci oblíbené formace ihned sesypali a vyčítali jemu i ostatním, že Víťovi nepomohli. Minulý týden se přesto objevila informace, že Starý nastoupil na léčení. Že by konečně byl důvod k optimismu?

Podle webu expres.cz se Bolana přímo zeptal jeden z fanoušků, zdali je informace o nástupu na léčbu pravdivá. „Lži, výmysly, domněnky,“ odpověděl dle serveru hudebník. Doufejme, že se Víťa nakonec nechá přesvědčit.

Témata: skupina Mandrage