Gottová hodila vidle do dokumentu o Mistrovi: STYDÍM SE…!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 8:24

Od říjnového odchodu Karla Gotta se fanoušci těší na moment, kdy ho opět uvidí "naživu". Umožnit by jim to měl připravovaný dokument o Mistrovi. Do jeho příprav ale zasáhla nečekaná událost.

Karel Gott (†80) se v posledních měsících života často objevoval před kamerou, aby se stihl dokončit avizovaný dokument o jeho životě. Mistr si přál, aby se v něm objevila i jeho nejstarší dcera. S tím však byly od úplného začátku problémy. Dominika Gottová totiž odmítala před kamerou vystoupit.

Nakonec se jí podařilo přesvědčit a nějaké záběry vznikly. Včera vás však stars24.cz informoval, že si Dominika zase všechno rozmyslela. Údajně odmítla dát souhlas se zařazením záběrů, na kterých se objevuje. Zdůvodnit to měla svým tehdejším vzhledem.

„Styděla jsem se za sebe a nechci, aby ty záběry někdo viděl!“ vzkázala Gottova dcera přes web blesk.cz, podle kterého jí vadí, že je na záběrech z loňského léta oteklá kvůli konzumaci alkoholu a prášků.

Tím ale vyvstal další problém. Vdova Ivana Gottová i režisérka dokumentu Olga Špátová podle zmíněného serveru tvrdí, že o ničem nevědí. Právě druhá jmenovaná Dominice odeslala návrh smlouvy, díky níž měla vyjádřit souhlas se zveřejněním záběrů. Tak uvidíme…

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Ivana Gottová Olga Špátová