Karel Gott (†80) dál žije? Vzkaz od Ivany Gottové nadchl fanoušky!

Karel Gott s ženou Ivanou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 16:58

Na tuhle zprávu fanoušci Karla Gotta dlouho čekali. A dočkali se... Ivana Gottová dnes na sociální síti přispěchala s velkým oznámením. Co se děje?

Od chvíle, co v říjnu zemřel Karel Gott (†80), byly hlavním zdrojem informací o něm jeho webové stránky a mluvčí Aneta Stolzová. V dnešní době je ale jasné, že se většina fanoušků Mistra pohybuje na sociálních sítích. Třeba na facebooku nastřádal legendární zpěvák 300 tisíc fanoušků. Dnes se všichni dočkali skvělé zprávy.

Nadchl je vzkaz od vdovy Ivany Gottové, která oznámila obnovení komunikace s příznivci prostřednictvím tohoto informačního kanálu. Poslední aktualizace proběhla 2. října, tedy v den, kdy bylo oznámeno úmrtí zpěváka.

Dnes se na profilu objevila následující slova. „Vážení a milí příznivci mého manžela Karla, denně od vás dostávám povzbudivé dopisy a e-maily, za které vám ze srdce děkuji. Mimo jiné se mě nebo naší agentury Karel Gott Agency ptáte na projekty, které chystáme,“ píše se na facebooku.

„Z vašich reakcí jsem vycítila, že byste měli zájem dozvídat se dále o aktivitách spojených s naším milovaným Karlem. Proto jsem se rozhodla obnovit tento jeho profil, kde vám budeme přinášet zajímavosti spojené se jménem Karel Gott a jeho odkazem. Hezký den, Ivana Gottová.“

Témata: Karel Gott Ivana Gottová