Lucie Šafářová: Po narozeninách potřebovala zchladit!

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 16:17

Lucie Šafářová si minulý týden bezpochyby užila. Všichni jí totiž obskakovali, protože oslavila narozeniny. Odpočinku ale není nikdy dost. Novopečená maminka tak vzala kočárek a vyrazila do přírody.

Lucie Šafářová v posledních dnech hodně střídá místa, kde se pohybuje. S partnerem Tomášem Plekancem žije v jihomoravském Brně, minulý týden se však na skok objevila také v Praze, kde se sešla s kamarádkou a rovněž hrdou maminkou Andreou Sestini Hlaváčkovou. Na začátku nového týdne se zdánlivě zase přihlásila odjinud.

Prakticky celé Česko se v posledních hodinách obává orkánu Sabine, bývalá úspěšná tenistka si ovšem užívá slunného počasí na horách. Na svém instagramovém profilu totiž zveřejnila fotku, na které je za ní vidět nádherná zimní scenérie.

Snímek pochází z Moravskoslezských Beskyd a vznikl už o uplynulém víkendu. Maminka malé Leontýnky si tam snad dopřála nějaký ten vytoužený relax. „Čerstvý vzduch a konečně trochu sníh!“ okomentovala fotografii.

Šafářová si potřebovala odpočinout po jistě náročných oslavách třiatřicátých narozenin, které oslavila v minulém týdnu. Dostala k nim mimo jiné ukulele. Třeba se na něj naučí nějakou ukolébavku pro dceru.

Témata: Lucie Šafářová