Markéta Konvičková: Svatba i další velký životní krok!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 12:01

Markéta Konvičková o víkendu potěšila fanoušky zprávou o tom, že se zasnoubila. Pravdou ale je, že toho chystají s budoucím manželem mnohem víc. Jaké jsou jejich další společné plány?

Zvratů v životě Markéty Konvičkové se v posledních měsících odehrálo hned několik. Loni se s fanouškům svěřila, že jí lékaři diagnostikovali nádor, který se naštěstí ukázal být nezhoubný. V těchto dnech je konečně mohla potěšit i pozitivními zprávami.

Jak vás stars24.cz informoval o právě uplynulém víkendu, sympatická blonďatá zpěvačka se bude vdávat. V sobotu ji požádal o ruku dlouholetý partner, který se živí jako letecký pilot. Ona sama uvedla, že společnou budoucnost plánují už šestým rokem. A to opravdu do detailu…

Podle webu blesk.cz totiž nebude svatba jediným velkým životním krokem. Ze sociálních sítí je prý jasně patrné, že budoucí manželé mají v plánu žít na rodné Moravě. Brzy je má čekat stěhování do nového sídla, společně se rozhodli pro Třinec.

Tam se nyní pětadvacetiletá zpěvačka v květnu 1994 narodila. Pak sice vyrazila udělat díru do světa, což se jí díky poměrně úspěšné události podařilo, teď se ale rozhodla opět zapustit kořeny doma.

Témata: Markéta Konvičková