Agáta Prachařová přivolává léto: Holky se odvázaly!

Iva Pazderková a Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 10:44

Celé Česko se sice v těchto dnech ohledně počasí zabývá dost odlišnými starostmi, Agáta Prachařová už se ale snaží přivolat léto. Dokonce si na to zavolala posilu. Nový přítel to opět nebyl.

V posledních dnech se řešilo, kam se poděl nový přítel Agáty Prachařové. Podnikatel Zdeněk se s dvojnásobnou maminkou neobjevil na jediném snímku od té doby, co se spolu vrátili z dovolené v Thajsku.

Právě tam pořídila Agáta jinou fotografii, kterou minulý týden doplnila stížností na nynější počasí v Česku. „Buď ať sněží, nebo ať je už léto. Tohle je strašný,“ napsala. Léto si nakonec sama udělala, což dokumentovala snímkem na instagramovém profilu.

Moderátorka se totiž svlékla do plavek a naložila si do bazénu nebo do vířivky. Kdo jí dělal doprovod? Nový partner to opět nebyl. „Holky bez filtru,“ píše Prachařová u fotky s komičkou Ivou Pazderkovou.

Dalšího snímku se Zdeňkem se zatím fanoušci nedočkali, dočkali se však ujištění, že vztah nadále trvá. „Boxem momentálně žiju, hrozně mě to chytlo. Ale to neznamená, že jsem se rozešla. Jsme spolu,“ uvedla Agáta na pravou míru.

Témata: Agáta Hanychová