Karel Gott (†80) stále neřekl poslední slovo: Bude to velkolepé!

Karel Gott 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 8:25

Kdo se domníval, že legendární zpěvák Karel Gott už řekl poslední slovo, ten se mýlil. Celých deset měsíců si fanoušci Mistra ještě počkají. Už i na Slovensku se doslechli, co je v prosinci v plánu.

Jak už vás stars24.cz informoval o uplynulém víkendu, konečně se potvrdilo, jak velké plány má Ivana Gottová po smrti svého manžela. Dosud bylo vše v rovině spekulací, nyní už má být definitivně jasno.

Ve dnech 15. a 16. prosince se v O2 aréně uskuteční hned dva vzpomínkové koncerty na počest zesnulého Karla Gotta (†80). Účast už přislíbil např. jeho klavírista a kapelník Pavel Větrovec. Pokud bude v obou případech vyprodáno, přijde se s Mistrem rozloučit přes 30 tisíc lidí.

Informace neunikla ani našim sousedům na Slovensku. Web cas.sk připomíná, že vystoupení proběhnou celých 14 měsíců po smrti Mistra. Jeho obdivovatelé prý opět zažijí krásné Vánoce, tak jak byli zvyklí posledních padesát let.

Až půjdou do prodeje vstupenky na vzpomínkovou show, lidé by neměli s jejích koupí dlouho otálet. Nejspíš půjdou na dračku. „Jsem přesvědčený, že Karel Gott, i když už není mezi námi, by vyprodal i pět arén po sobě,“ parafrázuje slovenský server zdroj Blesku.

Témata: Karel Gott