Dáda Patrasová překvapila: Proč nechce rozvod s Felixem?

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 19:10

V těchto dnech se vynořily spekulace o tom, že vztah Felixe Slováčka s jeho výtvarnicí už nefunguje tak, jak by měl. Možná i proto se Dáda Patrasová rozhodla říct, proč se nechce nechat s hudebníkem rozvést.

Vztah Felixe Slováčka s výtvarnicí Lucií Gelemovou leží jeho manželce v krku už dlouho. Teď jí ale podle všeho svitla naděje. Saxofonista se jí měl údajně svěřit, že se pořád hádají, a tak jí má plné zuby. Server ahaonline.cz naznačuje, že o vztahu s milenkou pochyboval už dříve.

Důkazem má být to, že se hudebník odmítá rozvést s právoplatnou ženou. „Už jsem ho žádala, abychom si to nějakým způsobem vyjasnili, ale s ním není řeč. Jen mě prosil, abych se nerozváděla, protože by si ji musel vzít,“ vysvětlila Dáda Patrasová webu blesk.cz.

„Prakticky mě donutil, abych rozvod stáhla. Jenže oni spolu fungovali dál a já jsem nevěděla, co bych měla udělat. Byla jsem už totálně bez síly, bez energie. Myslím si, že kdyby chtěl Felix s tou paní žít, tak na rozvod přistoupí. Ale podle mě se ji Felix nedokáže zbavit, je pod vlivem velké manipulátorky,“ konstatovala herečka a zpěvačka.

Sama Dáda nechce rozvod iniciovat kvůli obavám o manželovo zdraví. „Felix už není nejmladší. Beru ohled na jeho věk, nechci být ten, kdo mu způsobí nějaký kolaps. Vždyť máme spolu děti,“ dodala Patrasová.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček