Kráska oslnila Jágra: PRAVDA o vztahu s hokejovou legendou!

Jaromír Jágr s Elizabeth 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 18:25

Jaromír Jágr asi nikdy nebude mít nouzi o nápadnice. V poslední době se kolem legendárního hokejisty motá mladičká zpěvačka. Kráska se teď rozhodla říct pravdu o vztahu s hokejovou legendou.

Jak vás stars24.cz informoval, Veronika Kopřivová zpřetrhala poslední pojítko na bývalého partnera, když se přehlásila z Kladna do Prahy. Jaromír Jágr si místo ní stále nikoho nenašel, ačkoliv je jasné, že kolem něj se budou překrásné ženy pohybovat vždy.

Nedávno se intenzivně řešilo jeho setkání s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, také se kolem něj motá několik výrazně mladších krásek. Jednou z nich je zpěvačka Elizabeth, kterou vzal i na led. Všichni se hned začali ptát, co mezi nimi je.

Zatímco legendární hokejista jasně řekl, že nehodlá kontakty se ženami komentovat, ona je o poznání sdílnější. „Mezi mnou a Jaromírem je vše v kamarádském duchu. Sedli jsme si nejen pracovně, ale i lidsky,“ řekla webu expres.cz.

O Elizabeth kolovaly informace, že se chce díky sportovci proslavit. Ona se tím nijak netají. „Jaromír Jágr mi pomohl tak, že mě sdílel na Instagramu a dozvědělo se o mně tak víc lidí. A že mi dal šanci a já můžu pracovat u Rytířů,“ dodala.

Témata: Jaromír Jágr