Kateřina Brožová slaví narozeniny: Dceři nepředala jen zkušenosti!

Kateřina Brožová ukázala překrásnou dceru 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 17:02

Nedělní slavnou oslavenkyní je herečka Kateřina Brožová, která dnes slaví 52. narozeniny. Nedávno se pochlubila dospívající dcerou, které rozhodně nepředává jen životní zkušenosti.

Oblíbená herečka, zpěvačka a moderátorka Kateřina Brožová dnes slaví 52. narozeniny. Kromě fanoušků jí bezpochyby popřáli její nejbližší včetně dcery Kačenky, které evidentně nepředala jen zkušenosti. Všichni jsme se o tom relativně nedávno přesvědčili.

Kateřina totiž v lednu sdílela snímek se svou dcerou, se kterou jako by si z oka vypadly, což v komentářích reflektovali i fanoušci na sociální síti. „Kateřina a Kačenka,“ napsala k fotografii hrdá maminka, jejíž dcera krásu podědila. 

Sama oslavenkyně se nedávno pochlubila fotografií, na které by jí 52 let tipoval jen málokdo. Brožová si během prvního měsíce nového kalendářního roku užívala tepla na exotické dovolené. 

My přejeme hodně zdraví a štěstí v profesní kariéře a také ve vztazích. Známá herečka je totiž od rozchodu s miliardářem Jaromírem Soukupem nezadaná. O zájemce jistě nebude mít nouzi. 

Témata: Kateřina Brožová