Karel Šíp vařil z vody? Nečekané svědectví ze Všechnopárty!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 13:50 | Aktualizováno: 9. února 2020 22:01

Moderátorské schopnosti Karla Šípa jsou bezpochyby hodny obdivu, ale někteří hosté ho umí překvapit. Jeden z nich teď přinesl nečekané svědectví z talk show. Podle něj populární moderátor vařil z vody.

Karel Šíp je mnoha lidmi považován za jednoho z nejlepších českých moderátorů, to ale neznamená, že je připraven na veškeré eventuality, které se mohou přihodit ve Všechnopárty. Své o tom ví třeba herec Václav Kopta.

Jeho vystoupení v populární talk show prý nebylo z nejúspěšnějších. „Probrali jsme, co jsem natočil, že jsem skoro třicet let v Semaforu, a když už se schylovalo ke konci, viděl jsem, že Karel Šíp maličko vaří z vody,“ překvapil v rozhovoru pro Právo.

 

Ze svízelné situace ovšem společně našli cestu ven. „Už jsem se chystal odejít do zóny nepříliš výrazných hostů, když mi Karel hodil udičku: zeptal se mě, jestli je pravda, že jsem chtěl být odjakživa autobusákem,“ vzpomíná oblíbený herec, který si stejný formát také vyzkoušel v pořadu Koptashow.

„Já, aniž bych tušil, co to udělá, jsem odvyprávěl svůj skutečný životní příběh o tom, jak jsem měl v domě, kde žiji od narození, svoje utajené pracoviště, jezdil jsem na stoličce, zničil jsem si vydáváním autobusových zvuků hlasivky… Stala se z toho téměř kultovní sekvence a díky tomu jsem byl pozván i podruhé,“ dodal Kopta. 

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty