Lucie Vondráčková si splnila SEN: Konečně…

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 11:31

Lucie Vondráčková se po návratu domů pomalu vrací na jeviště, avšak v jiné roli, než si možná před lety přála. Na sociální síti totiž prozradila, že si velký sen splnila alespoň jiným způsobem.

Lucie Vondráčková už se v Česku, kam se vrátila v loňském roce, zabydlela natolik, že už plánuje návrat na jeviště. Jak vás stars24.cz informoval, od konce března by se měla objevovat v divadelní hře Začátek v La fabrice. Populární herečka ale naznačila, že by činohru klidně vyměnila za jiný žánr.

S dětmi totiž o víkendu zavítala do pražského Muzea fantastických iluzí, což dokumentují fotografie, které zveřejnila na instagramovém profilu. „Konečně baletka,“ komentovala jeden ze snímků dvojnásobná maminka.

Vondráčková ale nezanevřela ani na filmové herectví. Zhruba před týdnem vznikla na facebooku propagační stránka jejího nového filmu Dědictví pod psa, který opět vznikne v Kanadě. Předchozí snímky z tamní produkce přitom moc úspěšně nedopadly.

Hlavní hrdinka v podání Lucie prý zakusí, že není vše zlato, co se třpytí. „Komedie plná omylů, cizokrajných scenérií a přesvědčivých komediálních výkonů amerických a českých herců, kteří ztvárňují příběh scénaristky a režisérky Tiny Adams,“ stojí v popisu připravovaného filmu.

Témata: Lucie Vondráčková