Timo Tolkki narovinu: Zeť Karla Gotta (†80) ostře zhodnotil českou hudbu!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 9:00 | Aktualizováno: 9. února 2020 14:31

Timo Tolkki se sice přiženil do rodiny legendárního zpěváka Karla Gotta, během jeho pobytu v Praze, kde už je pár týdnů, totiž vyšlo najevo, že českou hudbu úplně nemusí.

Timo Tolkki si postěžoval, že Češi se na něj např. v metru dívají takovým způsobem, jako by si přáli, aby odtud vypadl. Přesto se lidí nijak neštítí, protože se rozhodl vyrazit do víru velkoměsta za doprovodu redaktorů webu expres.cz.

Kontroverzní Fin má flámování rád, a tak se nechal přesvědčit k návštěvě pražského hudebního klubu. Moc se mu tam ale nelíbilo. „Vůbec mě to nebaví, už to tu nevydržím, musím jít pryč. Poslech této hudby mě fyzicky bolí,“ prohlásil po asi dvou hodinách.

V podniku naproti přes ulici o něj sice projevil zájem jeho fanoušek ze Španělska, ale i ten nakonec opustil. „Chtěl bych na diskotéku, kde je více lidí,“ vysvětloval. „Příště musím jít v jiný den, ve středu to v Praze asi moc nežije,“ zhodnotil nakonec svůj flám.

Zaujalo především příkré hodnocení české hudby. Zeť Karla Gotta (†80) totiž vždy tvrdil, že otce své manželky obdivuje. Možná ale změnil názor. 

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová