Kubelková, Dejdar a spol. v ohrožení: Požár jim zrušil představení!

Iva Kubelková s kolegy z muzikálu Trhák 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 21:16

Martin Dejdar nebo Iva Kubelková dnes neodehráli plánované muzikálové představení. Dostali se totiž do ohrožení života, na místě vystoupení totiž hořelo. Jak to dopadlo?

V ostravském Domu kultury dnes odpoledne hořelo. Místo Martina Dejdara a jeho kolegů se tu tak nakonec představili hasiči. O požáru se dozvěděli v 16:30 a na místě zasahovaly čtyři jednotky. Ve sklepě vzplanuly baterie pro nouzové osvětlení.

Hasiči s policisty z budovy preventivně evakuovali přes 500 lidí. Šlo především o diváky z divadla a kina, ale také o herce. V kině se od 16:30 promítali Vlastníci, v divadelním sále se od 16:00 hrál muzikál Trhák s Martinem Dejdarem nebo Oldřichem Navrátilem. Policie nakonec potvrdila, že představení bylo zrušeno.

Vystupující přitom doufali, že jim nakonec bude dovoleno představení odehrát. „Všichni jsme museli z divadla pryč, snad to ale do večera vyvětrají. V osm máme mít večerní představení,“ vysvětlovala na instagramu Iva Kubelková.

Modelka se také ptala kolegy Navrátila, zdali něco podobného zažil.  „Všechno je jednou poprvé,“ odpověděl jí, zatímco Dejdar si ze situace dělal legraci. „V první řadě sedí krásná holka, tak asi přeskočila jiskra,“ vtipkoval. 

Témata: Martin Dejdar Iva Kubelková požár