Sandra Nováková se dočkala: Po 7 letech vztahu ZÁSNUBY!

Sandra Nováková se zasnoubila 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 20:35

Oblíbená herečka Sandra Nováková má doma čtyřletého syna a brzy tam bude mít i manžela. Na sociální síti se totiž pochlubila velkou novinou z osobního života. Po sedmi letech vztahu se dočkala zásnub.

V prosinci uplynuly už čtyři roky od chvíle, co se Sandra Nováková stala maminkou chlapce Mikuláše. Na další velký milník v osobním životě si ovšem musela počkat až do 37 let a tohoto týdne. 

V pátek se na svém instagramovém profilu pochlubila fotografií, na které má hlavu v dlaních, protože možná nemohla uvěřit, co se právě stalo. Prsten na prsteníčku levé ruky ale mluvil za vše. Populární herečka, kterou vídáme např. v seriálu Modrý kód, se zasnoubila.

O ruku ji po sedmi letech vztahu požádal dlouholetý partner a otec jejího syna, režisér Vojtěch Moravec. „Řekla jsem ANO,“ napsala Sandra stručně a jasně na sociální síti. Ihned jí začaly chodit první gratulace.

Novákové gratulovali i seriáloví kolegové David Gránský nebo Patricie Pagáčová, kteří do chomoutu vstoupili nedávno. Ozvaly se i Andrea Verešová nebo Laďka Něrgešová, která doufá, že si to „ano“ pořádně rozmyslela.

Témata: Sandra Nováková