Lucie Bílá šokovala proměnou: To snad ne?!

Lucie Bílá 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 19:11

Lucie Bílá patří k těm slavným osobnostem, které se nijak zvlášť nepotrpí na změnách vizáže. Proto fanoušky dokonala zaskočila, když ukázala na sociální síti nový účes. Jak ho lidé ohodnotili?

Fanoušci a fanynky často upozorňují na to, jak se Lucie Bílá proměnila a rozzářila díky vztahu s mladším přítelem Radkem Filipim. Tentokrát se ale populární zpěvačka rozhodla projít proměnou, které si musí všimnout opravdu každý. 

Na svém instagramovém profilu zveřejnila novou fotografii po návštěvě kadeřníka. Oblíbená zpěvačka si nechala vlasy výrazně zkrátit. Takhle ji prostě neznáme. „Nebo…?“ ptala se svých příznivců na názor.

Názory se celkem pochopitelně lišily. „Né, dlouhý vlasy, to je ta správná koruna krásy!“ radila Bílé jedna z diskutujících. Spousta dalších ale konstatovala, že Slavice díky novému účesu omládla a vypadá jako holčička. 

Lucii logicky nejvíc zajímalo, jak se na novou vizáž bude tvářit její milý. „Jste tu sama, slečno? Že bych se tak jako pokoukal. Ty vole, jako hodně dobrý...,“ vyjádřil se v tzv. příběhu na instagramu. 

Témata: Lucie Bílá