Stanislava Lekešová (†63): Dojemný vzkaz dcery do nebe!

Stanislava Lekešová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 18:30

Je to už měsíc a půl, co nás nečekaně opustila hlasatelka a moderátorka Stanislava Lekešová, o jejíž nemoci věděli prakticky jen její nejbližší. Právě dcera Kristina teď zveřejnila dojemný vzkaz.

O Vánocích šokovala Česko informace o úmrtí usměvavé Stanislavy Lekešové (†63), která o své nemoci řekla prakticky jen nejbližším. Mezi ně pochopitelně patřila i její krásná dcera Kristina, která podle webu blesk.cz zveřejnila na sociální síti obsáhlý a velice osobní vzkaz.

Mimo jiné v něm píše právě o ztrátě milované maminky. „Já jsem 26. prosince ztratila tu nejúžasnější osobu v mém životě, MAMINKU. Ten, kdo mě zná, tak ví, jak strašně blízký a speciální vztah jsme spolu měly. Vím, že nebudu lhát, když řeknu, že málokdo měl a má v životě takové štěstí na milující rodiče jako jsem měla já,“ uvedla.

„S mámou jsem strávila 23 let a dala mi daleko víc než některé mámy dokážou dát svým dětem za celý život. Jsou to silná slova, ale moc bych si přála, aby se každá máma chovala ke svým dětem tak, aby pak mohla z tohohle světa odejít stejně vyrovnaná, jako ta moje,“ pokračovala dcera oblíbené moderátorky. 

Kristina také vyjmenovala, co už si s maminkou neužije. „Je srdce drásající ,že mě nikdy neuvidí kráčet k oltáři nebo nevezme do náruče moje děti, ale to co mi předala, mě bude provázet do konce života, stejně jako její duše,“ dodala a poděkovala všem, kteří s ní byli v těch nejhorších chvílích a pomohli jí zapomenout na bolest.

Témata: Stanislava Lekešová