Felix Slováček zavrhl Gelemovou? Nečekaný zvrat!

Lucie Gelemová,a Felix Slováček 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 17:07 | Aktualizováno: 9. února 2020 15:00

Partnerkou hudebníka Felixe Slováčka je poslední dobou výtvarnice Lucie Gelemová. Ještě nedávno by nikdo nečekal, že mezi nimi může dojít k rozkolu. Teď se ale takové informace doopravdy objevily.

Než všemi otřásla diagnóza, kterou si vyslechla Anička Slováčková, byl v její rodině největším tématem mimomanželský vztah otce Felixe Slováčka s výtvarnicí Lucií Gelemovou. Těmto dnům je ale možná konec.

„Dnes a denně je se mnou doma, už se mu za ní vůbec nechce chodit. Říkal, že se pořád hádají a že už jí má plné zuby,“ měla říct webu sedmicka.tyden.cz stále ještě právoplatná manželka hudebníka Dáda Patrasová, která jeho nevěru dlouho těžce nesla.

Server také uvádí, že sám saxofonista měl údajně na adresu milenky prohlásit, že „už se těší, až si najde někoho jiného, aby s ní nemusel být“. Co je na tom pravdy, můžeme jen hádat. Slováček se ovšem nedávno objevil na veřejnosti bez Lucie. 

Podle informací webu stars24.cz ale Gelemová nadále „peče“ přinejmenším s Felixovou starší dcerou René. Nedávno si spolu obě dámy vyrazily do divadla.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová