Agáta Prachařová: Dovolenou se Zdeňkem si užila, ale teď...

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 16:29

Agáta Prachařová se před časem vrátila z exotické dovolené, kde byla i s novým přítelem, po kterém se ale zničehonic slehla zem. Dvojnásobná maminka se to pokusila vysvětlit. Co se stalo?

Agáta Prachařová po rozchodu s Jakubem Prachařem dlouho nezahálela a našla si nového přítele Zdeňka. Po Novém roce s ním vyrazila do Thajska a vypadalo to velice vážně, zvlášť když psala o tom, jak si přijde milovaná. Jenže pak se překvapivě odmlčela.

Po návratu domů plnily její ostře sledovaný instagramový profil opět především fotografie syna a dcery. Ona sama navíc na první přímý dotaz na partnera pořádně neodpověděla. Nakonec ale prozradila, že vztah s podnikatelem trvá dál. 

„Dovolenou v Thajsku jsem si náramně užila, po návratu se ale věnuju zase hlavně dětem a taky mé nové lásce, boxu. Chodím na tréninky i pětkrát týdně, fakt mě to chytlo,“ řekla dvojnásobná maminka webu expres.cz.

Otázku na absenci nových snímků se Zdeňkem pak zodpověděla následovně. „Tohle neřeším, k tomu řeknu snad jen to, že jsem pár věcí přehodnotila a nemusím všechno dávat na Instagram,“ vysvětlila Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová