Lucie Vondráčková si zadělala na další trapas: Podívaná plná omylů!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 15:12 | Aktualizováno: 9. února 2020 10:11

Lucie Vondráčková si v Kanadě zahrála v několika filmech, divácký ohlas ale nikdy nebyl moc dobrý. Přesto to oblíbená herečka zkouší v zámoří dál. Nový snímek má být podívaná plná omylů.

Není to ani rok, co se Lucie Vondráčková vrátila do Česka. Předtím prožila několik let v Kanadě, kde se snažila věnovat především své herecké profesi. Třeba takový snímek Perfect Kiss ale dopadl u fanoušků velice neslavně. Ona přesto pokouší štěstí ještě jednou.

Zhruba před týdnem vznikla na facebooku oficiální stránka nového filmu a na profilové a prakticky i všech ostatních fotografiích se objevuje právě známá česká herečka a zpěvačka. Nechybí ani propagační text. Na co se můžeme těšit tentokrát. 

„Kdo by netoužil zdědit majetek po bohatém strýci? A navíc v Kanadě! Takové nenadále štěstí potkalo ve filmu DĚDICTVÍ POD PSA Dianu Maxovou (v hlavní roli Lucie Vondráčková),“ píše se na facebooku.

Hlavní hrdinka v podání dvojnásobné maminky prý zakusí, že není vše zlato, co se třpytí. „Komedie plná omylů, cizokrajných scenérií a přesvědčivých komediálních výkonů amerických a českých herců, kteří ztvárňují příběh scénaristky a režisérky Tiny Adams,“ stojí dál v popisu připravovaného filmu.

Témata: Lucie Vondráčková