Strach o Jágra! Příbuzní hokejisty se svěřili!

Jaromír Jágr slavil Vánoce s rodinou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 13:53

Jaromír Jágr si momentálně prochází poměrně složitým obdobím, nedaří se mu v osobním ani profesním životě. Příbuzní legendárního hokejisty dokonce přiznali, že na něj musejí dávat pozor.

Jaromír Jágr sice zůstává od rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou nezadaný, na absenci zázemí si ovšem stěžovat nemůže. Zajišťuje mu ho rodina. Právě jeho příbuzní, konkrétně synovec Jiří a neteř Pavlína, se svěřili se svými pocity webu expres.cz.

„Někdo musí Jaromíra hlídat, aby nedělal blbosti. Vyšlo to na mě a musím ho hlídat,“ vysvětloval Kalla, proč dělají strýci doprovod na premiéře dokumentu o zápasníkovi Attilu Véghovi. 

Pavlína vtipkujícího Jirku opravila, když prozradila, že legendární hokejista potřebuje servis, protože má rád pohodlí. „Je to hokejová legenda a má svou kvalitu. My jako jeho rodina víme, co dokázal a co vše pro tu rodinu udělal. Ten náš servis je samozřejmost. Je to vděčnost,“ dodal synovec. 

Právě s neteří a synovcem a svou sestrou Jitkou strávil kladenský útočník Vánoce. Dokonce společně všichni zápózovali u stromečku, pod kterým slavný strýc bezpochyby zanechal i nějaké ty dárky. 

Témata: Jaromír Jágr