Ivana Gottová přestává truchlit: VELKÉ PLÁNY!

Ivana Gottová přestává truchlit: VELKÉ PLÁNY! 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 8:28 | Aktualizováno: 10. února 2020 20:13

Ivana Gottová se zatím na veřejnosti moc neobjevuje, a tak se málo ví i o jejích plánech do budoucna. Teď to ale vypadá, že konečně přestává truchlit. Vdova má velké plány.

Jak už vás stars24.cz upozorňoval, před časem se objevily informace, že Ivana Gottová plánuje oslavu života Karla Gotta (†80). Údajně si měla na prosinec zamluvit termín v pražské O2 aréně, kde má proběhnout za účasti zpěvákových přátel koncertní pocta zesnulému zpěvákovi. 

Dosud bylo vše v rovině spekulací, nyní už má být definitivně jasno. Server blesk.cz uvádí, že vzpomínkové koncerty se v hokejové hale uskuteční hned dva, a to ve dnech 15. a 16. prosince. Pokud bude vždy vyprodáno, přijde se s Mistrem rozloučit přes 30 tisíc lidí.

První blízcí spolupracovníci legendy české pop music už potvrdili svou účast. „Ano, byl jsem již osloven, zda bych se na poctě Karlovi také podílel. Říkám stokrát ano a rád,“ svěřil se uvedenému webu klavírista a kapelník Pavel Větrovec.

„Jak by měla ta moje účast vypadat, ještě nevím, na tom se musíme dohodnout. Pro takový koncert je důležitý scénář. Znamená to obrovskou práci a já držím Ivance všechny palce,“ dodal.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Pavel Větrovec