Anička Slováčková přiznala: Mýlíte se… Takhle to...

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 12:30 | Aktualizováno: 10. února 2020 20:27

Anička Slováčková dál svádí boj se zákeřnou rakovinou. Spousta lidí její přístup oceňuje, mladá herečka a zpěvačka ale přiznala, že všechno neprobíhá tak, jak to možná na první pohled vypadá.

Anička Slováčková statečně bojuje s rakovinou prsou a spoustu lidí inspiruje svým přístupem k této zákeřné nemoci. Talentovaná herečka a zpěvačka během chemoterapií nadále pracuje a o detaily svého boje s chorobou se nepřetržitě dělí s fanoušky. Vzpomněla si na ně i včera, kdy fotku z postele doplnila poměrně rozsáhlým textem.

„Chci s vámi sdílet dobré i špatné. Hodně z vás mi píše, jak je skvělý, že jsem pořád tak pozitivní. Věřte, že není každý den zalitý sluncem a to, co si člověk prožívá v soukromí, ven ani dávat moc nechce. Podělí se o to se svými nejbližšími, a to je podle mě naprosto v pořádku,“ svěřila se na instagramu.

Dcera slavných rodičů má momentálně jasný plán, co chce dělat. „Teď chci lidi kolem hlavně motivovat a dodat jim odvahy/síly… Je to i pro mě taková forma terapie,“ vysvětlila.

„Jak jsem říkala v nějakém rozhovoru, od prvního dne si všechno natáčím na mobil jako takový ‚video deníček‛. Jsou tam jak vtipné momenty, tak chvíle, kdy na mě padl splín, tak všemožné jiné situace, které jsem chtěla mít zaznamenané. Ale podělím se s vámi o to, až bude všechno u konce a budu vědět, že už jsem kompletně zdravá,“ vzkázala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková