Jiřina Bohdalová měla poslední premiéru: Marně vyhlížela…

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 11:53

Jiřina Bohdalová měla naposledy ve své bohaté kariéře divadelní premiéru, takže z toho pochopitelně byla velká událost. Slavná herečka přesto jednu blízkou osobu v hledišti marně vyhlížela.

Velký den má za sebou Jiřina Bohdalová. Konečně proběhla očekávaná a dlouho odkládaná premiéra hry Gin Game v Divadle Na Jezerce. Legendární herečka už dříve prozradila, že si řekla, že půjde o poslední hru, kterou nazkouší. Není tedy divu, že z premiéry byla velká událost.

Představení si nenechali ujít a do hlediště usedli např. producent František Janeček, herec Martin Dejdar, moderátor Libor Bouček nebo generální ředitel České televize Petr Dvořák. Ústřední postavě večera ale mezi diváky bezpochyby někdo chyběl.

Dvorní režisér herečky Zdeněk Zelenka byl právě na operaci v nemocnici. „Lékaři se divili, že jsem chtěl hned po operaci odejít domů. Čeká mě teď týden v nemocnici a pak několik týdnů na rehabilitacích,“ řekl webu blesk.cz.

Zelenka ovšem viděl jednu z veřejných generálek, po které nešetřil chválou. „S radostí konstatuji, že zázraky se dějí! Hra o dvou lidech a vyprodané hlediště se dvě hodiny směje, dojímá. Smích i slzy, jaká to vzácnost!“ rozplýval se na sociální síti.

Témata: Jiřina Bohdalová Zdeněk Zelenka (režisér)