Agáta Prachařová ke spekulacím o rozchodu: Rány dávám i dostávám!

Agáta Prachařová s přítelem Zdeňkem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 11:16

Agáta Prachařová po rozpadu manželství dlouho nezahálela a našla si nového přítele. Když se ale chvíli nikde neobjevil, začaly se objevovat spekulace o možném rozchodu. Jsou pravdivé, nebo nikoliv?

Na novoroční dovolenou v Thajsku si Agáta Prachařová přibalila i nového přítele Zdeňka, vedle kterého úplně pookřála. „Přijdu si milovaná… to je fakt hezkej pocit… od chlapa. Načerpala jsem síly, uvědomila si spoustu věcí a jsem šťastná a přeju to všem,“ vzkazovala domů.

Jenže po návratu do Česka se po jejím partnerovi slehla zem. Dvojnásobná maminka tak logicky čelila otázkám, jestli se něco nestalo. Moderátorka ale odsekla, že se nebude k ničemu vyjadřovat. Nejistota ohledně budoucnosti nového vztahu panovala dál.

Těžko říct, jestli k tomu Agátu nevyzval sám Zdeněk, ona každopádně nakonec uvedla věci na pravou míru. „Boxem momentálně žiju, hrozně mě to chytlo. Ale to neznamená, že jsem se rozešla. Jsme spolu,“ řekla webu super.cz.

Jinak ale mluvila o své nové sportovní vášni. „Začalo mě to tak bavit, že se dokonce připravuju na zápas. Rány dávám i dostávám. To k tomu patří. Teď mám trošku nateklý ret, ale to se zahojí,“ pochlubila se rváčka.

Témata: Agáta Hanychová